Najelpszym sposobem na zrozumienie tego co tak zafascynowalo Mikołaja Kopernika jest użycie programu Celestia. Grafika 3D (średnie wymagania sprzętowe) zrobi swoje. Na mnie program zrobił kosmiczne wrażenie :-) Polecam!!! 2006-07-27, admin
Pomóż naszemu miastu, naszej witrynie i sobie! Promuj się na naszej witrynie. Cennik znajdziesz tutaj 2006-01-03, admin
Ktoś kiedyś powiedział: "Jeżeli nie możesz czegoś znaleźć w sieci, to znaczy, że ta rzecz nie istnieje". Wg aktywności mieszkańców (na podstawie postów na forum i wiadomości e-mail) Frombork ma 10 mieszkańców! Bądź aktywny, dyskutuj na naszym forum! 2005-12-15, admin
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 8:35 am Temat postu: Dobre jedzenie
Witam Wybieram sie do Fromborka i zbierając informacje usłyszałem że we Fromborku (lub okolicy) można zjeść smacznie przyrządzona rybę. Moze orientuje sie ktoś gdzie dokładnie jest takie miejsce, nazwa lub jakieś inne namiary ?? Pozdrawiam
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 8:37 am Temat postu: Re: Dobre jedzenie
Dawka napisał:
Witam Wybieram sie do Fromborka i zbierając informacje usłyszałem że we Fromborku (lub okolicy) można zjeść smacznie przyrządzona rybę. Moze orientuje sie ktoś gdzie dokładnie jest takie miejsce, nazwa lub jakieś inne namiary ?? Pozdrawiam
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 1:29 pm Temat postu: Restauracje
Powiem tak:
restauracja w Hotelu Kopernik i restauracja Akcent proponuje rybe.
Mozna pojsc do restauracji pod wzgorzem, ale wlasciciel jest nieuczciwy.