Najelpszym sposobem na zrozumienie tego co tak zafascynowalo Mikołaja Kopernika jest użycie programu Celestia. Grafika 3D (średnie wymagania sprzętowe) zrobi swoje. Na mnie program zrobił kosmiczne wrażenie :-) Polecam!!! 2006-07-27, admin
Pomóż naszemu miastu, naszej witrynie i sobie! Promuj się na naszej witrynie. Cennik znajdziesz tutaj 2006-01-03, admin
Ktoś kiedyś powiedział: "Jeżeli nie możesz czegoś znaleźć w sieci, to znaczy, że ta rzecz nie istnieje". Wg aktywności mieszkańców (na podstawie postów na forum i wiadomości e-mail) Frombork ma 10 mieszkańców! Bądź aktywny, dyskutuj na naszym forum! 2005-12-15, admin
miejscem ktore do konca nie wykorzystuje swojego potencjalu i warto poczekac, by zobaczyc co bedzie pozniej ?
33%
[ 1 ]
miejscem w ktorym warto zostac ?
0%
[ 0 ]
Wszystkich Głosów : 3
Autor
Wiadomość
Kamil Nowicjusz
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 11:18 pm Temat postu: Co tak pusto ?
Ludzie, czy nikt tu nie zaglada? Zero nowych postow... ehh... fakt faktem, w miescie niewiele sie dzieje, ktos dostal w zeby, ktos sie napil, ktos zmienil stan cywilny, ktos sie urodzil i ktos umarl... hmm jak na zwyczajnej prowincji. A przeciez zaczyna sie sezon wiosenno letni !! No fakt, nie oszukuje sie, ze cos w koncu powaznego zacznie sie dziac. Mam tylko mala nadzieje, ze nasz mala miescina zlapie troche zycia tej wiosny i lata. To jest jedyny czas gdy mamy szanse poczuc sie wielcy, w koncu tylu turystow do nas zaglada. Mam mala nadzieje, ze po tegorocznch wyborach nowy burmistrz sproboje przyciagnac do nas inwestorow z "zewnatrz" i cos sie u nas zmieni. Ehh.. pozyjemy zobaczymy.