Najelpszym sposobem na zrozumienie tego co tak zafascynowalo Mikołaja Kopernika jest użycie programu Celestia. Grafika 3D (średnie wymagania sprzętowe) zrobi swoje. Na mnie program zrobił kosmiczne wrażenie :-) Polecam!!! 2006-07-27, admin
Pomóż naszemu miastu, naszej witrynie i sobie! Promuj się na naszej witrynie. Cennik znajdziesz tutaj 2006-01-03, admin
Ktoś kiedyś powiedział: "Jeżeli nie możesz czegoś znaleźć w sieci, to znaczy, że ta rzecz nie istnieje". Wg aktywności mieszkańców (na podstawie postów na forum i wiadomości e-mail) Frombork ma 10 mieszkańców! Bądź aktywny, dyskutuj na naszym forum! 2005-12-15, admin
Dołączył: Mar 01, 2006 Posty: 10 Skąd: Gliwice - os. Obrońców Pokoju
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 3:38 pm Temat postu: Telefon - numer zastrzeżony.
Czy daje coś zastrzeganie numeru telefonu? Według mnie, daje tylko negatywne reakcje osób, które widzą na swoim aparacie telefonicznym stosowny napis "zastrzeżony". Duży odsetek osób takich przychodzących połączeń telefonicznych nie odbiera. Ja też nie odbieram takiego telefonu, niech sobie dzwoni ... .